Palasia arjesta- postaussarja: Siiri

Teksti: Siiri
Kuvat: Siiri

Meiltä tulvahtaa viikon verran ihanaa vauvan tuoksua, väsymystä, herkkuja, vierailijoita ja taaperon energiaa!


Meille syntyi siis ihana pieni poika heti helmikuun aluksi. Siitä johtuen aivotoiminta hieman takkuaa ja kuvia tätä tekstiä varten en edes muistanut ottaa. Lisäksi vieressäni on kalenteri, jotta näen, mitä kuluneen viikon aikana on tapahtunut. Tiesin, että aivotoiminta voi olla sumuista, mutta tätä en ihan odottanut. Sen palautumista odotellessa. Tässä kuitenkin tiivistelmä kuluneesta viikostamme.

  • Maanantaina meillä oli kotipäivä. Leikittiin, pestiin pyykkiä, piipahdettiin ulkona ja löhöiltiin. Varmoja muistikuvia ei ole. Noin meidän kotipäivät yleensä menee.
  • Tiistaina kävimme neuvolassa. Pieni herra oli kasvanut hienosti ja S sai leikkiä sen aikaa neuvolan kivoilla leluilla. Koko perheen päiväunien jälkeen S pääsi kummin kanssa Hoppaamaan eli Hoploppiin. Se onkin hänen suosikki paikkansa! Me äidit ja pieni herra kävimme kirpparilla ja kaupassa ihan rauhassa. Lopuksi herkuteltiin hieman ennen kummin kotiin viemistä.
  •  Keskiviikkona meillä oli ilo saada kylään ihania Riihimäkeläisiä. S sai leikkikaverin ja vauhtia riitti. Samoin äidit saivat hieman juttuseuraa ja ihanan brunssin. Ihana keskiviikko! Ilta meni löhötessä sohvalla ja katsoessa Seikkailukonetta aivot narikassa. Ainiin ostimme puolapuut! Ne vain odottavat appiukkoa, koska emme ihan luota omiin kiinnitystaitoihimme tässä asiassa.

  • Torstaina sain ihanan yllätyksen vaimoltani, kun hieroja saapui kotiin. Tunnin hemmottelu teki todella hyvää! Illalla herkuttelimme nachopellillä! 

  • Perjantaina meillä olikin vauhdikas päivä. Kävimme ensin Hoplopissa ja sitten suuntasimme Porvooseen Fazerin tehtaanmyymälän kautta. Porvoossa herkuttelimme Kiinalaisella, koska siellä on mun lemppari Kiinalainen! Nimeä en tietenkään muista millään. Illalla menimme vielä Lelumuseoon Espooseen ja iltapalalle Isoon Omenaan. 

  • Lauantaina olimme aamupäivän pienen herran kanssa kaksin kotona. Oli rauhallista, liiankin rauhallista. En osannut tehdä mitään, kun kaikki vauhti ja ääni puuttui kotoa. Onneksi sitä taas illalla riitti, kun meille tuli vieraita ja S pitää huolen ettei vieraillekaan tule meillä tylsää! Leikkejä, tanssia ja hassuttelua riitti. 

  • Tänään sunnuntaina ollaan leikitty, ulkoiltu, luettu kirjoja, piirretty, tanssittu, kylvetty, nukuttu päikkärit ja hieman siivoiltu. Lisäksi meillä kävi taas vieraita leikkimässä S:n kanssa. On kyllä onni, että ympärillä on niin paljon ihania ihmisiä. Etenkin tässä uudessa elämäntilanteessa sen on huomannut. Tänään oli ensimmäinen ilta, kun olin yksin lasten kanssa. Kaikki sujui suhteellisen hyvin. Luulen sen olleen aloittelijan tuuria, mutta hyvä mieli siitä silti jäi. Kohta vaimoni kolmen viikon loma loppuu ja todellinen arki koittaa. Sitä odotan jännityksellä.

Kulunut viikko ei meillä ole se tavallisin, mutta varmasti yksi niistä ikimuistoisemmista, kun vaimoni on lomalla ja pieni herra vasta alle kolmen viikon ikäinen. Olikin mukava kirjoittaa juuri tämä viikko muistoksi tänne blogiin. Seuraavia arkisempia viikkoja kohti!

Siiri

Comments

Popular Posts