Värikkäiden hiusten pelastaja

Teksti: Milla
Kuvat: Milla ja overtone.co





Hiusten värjäyksestä kuukausi, 1-2 kertaa viikossa Extreme Red hoitoaine hiusten pesun yhteydessä. 


Huomio huomio kaikki merenneito-hiuksiset sielunsiskoni! Yksi parhaimmista fiiliksistä täytyy olla vastavärjätty pää, eikö? Se kiilto ja väriloisto on jokaisen värjäytyneen kylpyhuonekaakelin ja tyynyliinan arvoinen. Se ilo kuitenkin on aika lyhytkestoinen, koska suihkussa se kaikki kirkkaus valuu viemäristä alas. Ei sitä kuitenkaan peseytymättä viitsisi olla.

Laiskana ihmisenä harkitsen aina silloin tällöin palaamista hieman luonnollisempaan ja helppohoitosempaan hiusväriin, mutta riittää kun Instagramissa näen mitkä tahansa värikkäät hiukset niin nämä ajatukset unohtuvat aika nopeasti. Juurikin Instagramista löysin ratkaisun!


Maegan Scarlett on toinen Overtone-tuotteen kehittäjistä. He lähtivät taisteluun haalistumista ja huonokuntoisia hiuksia vastaan ja keksivät siihen toimivan ratkaisun. Ihastuin hänen pinkkiin tukkaansa, tilasin kokeeksi pullon Extreme Pink-hoitoainetta ja rakastuin.

Overtone-hoitoainetta käytetään normaalin hoitoaineen tapaan. Se on mielestäni helpommin levittyvää kuin Suomessa myytävät color maskit, todella hoitavaa ja mieletön tuoksu. Saatavilla on myös Deep Treatment-hoito, jota voi käyttää elvyyttämään väriä ja hoitamaan vielä tehokkaammin jos tarpeen.

Vaihdoin väriä punaiseen hetki sitten ja tilasin koko Extreme Red-setin pitämään itseni ja hiukseni tyytyväisenä. Tämä ei siis todellakaan ole maksettu mainos vaan puhtaasti tyytyväisen asiakkaan intoilu ja palvelus muille yksisarvis- ja merenneitosiskoille, jotka kamppailevat haalistumisen kanssa. Kaikista väreistä löytyy Pastel, Vibrant ja Extreme vaihtoehdot, joten kaikille väripäille pitäisi löytyä sopiva tuote.



Overtonelta tuli hetki sitten uutuus The Remedy, joka on väritön hiusnaamio ja saanut ihan mielettömästi kehuja jo ympäri internetiä. Ehkä seuraavalla tilauskerralla nappaan ostoskoriin myös tämän. Jää nähtäväksi olenko vaihtanut punaisesta taas muuhun väriin siihen mennessä.

Nimimerkillä Tuuliviiri

Comments

Popular Posts