Viikon hetket: Osa 3

Teksti: Katja
Kuvat: Katja



Tämä on kolmas ja viimeinen postaussarjani osa. Saattaa olla että tulevaisuudessa teen tämän vielä uudestaan, mutta nyt kuvien pariin!

Maanantaina kävin kävelyllä läheisellä lammella. Kuulokkeet korvilla ja kamera kädessä, miten mainio tapa viettää hieman omaa aikaa. Ulkona alkaa olla jo todella harmaata ja pimeää ympäri vuorokauden, en tykkää!


Nämä magneettilelut on ollut meillä kuluvalla viikolla kovassa käytössä. Muistan itsekin pienempänä rakennelleeni näistä monia juttuja! On tullut myös huomattua että nuo pallot ei tunnu kovin kivalta kun niiden päälle astuu..


Keskiviikkona testailin hieman erilaisia valaisu tapoja ja oli kyllä kivaa puuhaa! Tässä laitoin kynttilän taakse yhden valon, jonka jälkeen puhalsin kynttilän.


Menneellä viikolla ollaan myös askarreltu paljon. On tehty isänpäiväkortteja, synttärikortteja ja maalailtu sormiväreillä. Koko viikon onkin satanut vettä, niin on pitänyt keksiä sisällä tekemistä. 


Torstaina otettiin joulukorttikuvia, ja se sujui yllättävän hyvin! Vilkas lapsi ja kamera ei aina ole kaikista helpoin yhdistelmä.. 


Joulukorttikuvien rekvisiitta toi tänne jo kivaa joulufiilistä, ja jätinkin havut roikkumaan tuohon kehikkoon. Uskomatonta että kohta on jo joulu!


Sunnuntaina sain hetken omaa aikaa, kun mies ja poika lähtivät viettämään isänpäivää ukin luokse. Päätin siis taas hieman testailla valoja, sekä kamerasta erilaisia asetuksia.

Comments

Popular Posts