Ota mallia

Teksti: Milla
Kuvat: Pinterest

Elämä ei ole pelkästään sarja toinen toistaan maagisempia onnistumisia. Epäonnistumiset ja virheet kuuluvat asiaan, niiden ei vaan saa antaa lannistaa liiaksi eikä niitä varsinkaan saa pelätä. Itsestäänselvyys ehkä, mutta jotain mitä itselleni joudun varsinkin tällä hetkellä mantramaisesti toistelemaan, jotta uskaltaisin toteuttaa unelmiani ja ottaa se pelottava askel pois tutusta ja turvallisesta. Se olkoon postaus erikseen. Ehkä. Jos uskallan.

Huomaa etten ole todellakaan asiantuntija tässä elämänhallinnassa. Puhun vain omasta kokemuksestani ja olen itsekin usein eksyksissä ennen kuin löydän oikean motivaation tai kuvakulman juuri sen hetkiseen ongelmaan. Tärkeintä on sen etsiminen. Todellisuudessa tässäkin asiassa olen jahkailun mestari. Tulevaisuuden Milla on niin paljon parempi ratkomaan ongelmia.

Olen siinä onnellisessa asemassa, että lähelläni on aina ollut ihania vahvoja naisia, joiden onnistumisia ja heikkoja hetkiä olen nähnyt läheltä. Olen todistanut kuinka kova työ palkitaan, kuinka pohjalta noustaan takaisin ylös yhä parempana. Tämä on ehdottomasti vaikuttanut positiiviseen elämänasenteeseeni. Uskon aina auringonpaisteeseen risukasassa. Se ei tapahdu itsestään ja voi vaatia joskus raskaitakin tekoja, mutta se paistaa kyllä vielä.


Jokainen meistä kamppailee enemmän tai vähemmän vaikeiden asioiden kanssa jossain vaiheessa elämäänsä. Jotkut pitävät taistelunsa salassa ja jotkut käsittelevät ne avoimesti kaikkien nähtävillä. Kumpikin tapa on täysin hyväksyttävä kunhan se johtaa johonkin. Tässäkin blogissa on jo mahtavia postauksia vaikeista asioista joihin itse samaistun tai opin jotain täysin uutta toisen taistelusta.

Roolimalli voi olla kumpaa sukupuolta tahansa, läheinen tai vähän kaukaisempi ihminen, joku joka joutuu jatkuvasti  taistelemaan demoneitaan vastaan tai joku joka on omansa jo lyönyt. Kunhan itse samaistut tilanteeseen ja saat siitä voimaa omaan elämääsi. Niin pienissä kuin isoissakin asioissa.

Suvussani kasvaa tällä hetkellä mielettömän fiksuja nuoria naisia, mikä rauhoittaa tämän pienen tytön äidin mielen. En pysty suojelemaan tytärtäni pettymyksiltä, mutta voin pitää huolta että hän näkee kuinka ne käännetään voitoksi ja voimaksi. Hänen ei koskaan tarvitse olla yksin, niinkun en minäkään ollut.


Comments

  1. Rakas, ihana tyttäreni ❤️ Olet vahvempi kuin nyt uskot ja maailman paras äiti 😘

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts